Søndager November 5 2017

4 smarte tilbake-på-skolebenken-apper

08 25, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

Sommeren er over, og man er tilbake på skolebenken. Kanskje har du vært på strandferie i sydligere strøk, på interrail gjennom Europa, på vandringstur i den norske fjellheimen eller bare chilla’n hjemme med venner. For mange har nok også en stor del av skoleferien gått med til jobbing, men uansett – det har vært deilig å ha fri fra lekser og prøver og lærermas. Nå som skolen har begynt, er det på tide å komme seg tilbake til den såkalte hverdagen igjen. Det er som kjent ingen lett øvelse, og derfor har vi samlet noen apper som kanskje kan bidra til å gjøre overgang så smidig som mulig.
Håndskrevne notater

 

1. MyHomework-appen: Planlegging er lett!

myHomework app

Hjemmelekser? De må gjøres, uansett om du går på barneskolen eller universitetet. Noen ganger blir det så mye å holde styr på at man glemmer innleveringsfrister og prøvedatoer. Når var det dette prosjektet skulle være ferdig igjen? Hadde jeg ikke begynt på det sammendraget? myHomework stepper inn og hjelper til med å holde oversikt over alle gjøremål. Med denne appen er det ikke lenger noe problem å holde orden på timeplanen og alle notatene. Den kan synkroniseres med datamaskinen, slik at både telefon og PC er oppdatert med nye og gamle oppgaver til enhver tid.

2. Opp og stå med Alarm Clock Plus!

Alarm Clock Plus application

Døgnrytmen er fremdeles ikke helt på plass etter ferien? Vanskelig å stå opp klokka 7 for å rekke første time? Prøv Alarm Clock Plus-appen. Den kan stilles inn etter ønske, og morgenene vil ikke bli den samme etter at du har begynt å bruke denne. Sanger, lyder, antall “slumre”-minutter, frekke mattespørsmål som må løses før alarmen slås av. Denne appen skulle ha alt som trengs for å faktisk få deg ut av senga. Spesielt anbefalt for tunge mandagsmorgener.

3. Rekk enda litt mer med Freedom-appen

Freedom appBare sjekke raskt om bildene fra Londonturen har fått flere likes nå, og SÅ skal jeg lese historie. Oi, noen har kommentert på statusen…fokuser, hjerne, fokuser! Det finnes en nyttig app som øyensynlig skal hjelpe deg med konsentrasjonen. Freedom blokkerer nemlig digitale distraksjoner slik at du faktisk får gjort det du skal. Vi må innrømme at det faktisk kan være greit å la skrollefingeren få en pause fra Facebook en stakket stund.

4. Happify: Personlig lykke!

Happify app

Jobbet hardt i det siste? Vel, Happify er en app som hjelper deg med å gjenfinne balansen, og med å gjøre deg mindre stresset. Appen har en mengde muntre spill og aktiviteter som hjelper på humøret i løpet av et par sekunder! Og hva er “bivirkningene”? En lykkelig person er en mer produktiv person!

Det skader jo ikke å prøve lykkelighetsappen – eller noen av de andre tre? Kanskje blir starten av skoleåret et hakk mer interessant.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!