Søndager Juli 30 2017

Bakgrunnsbilde til iPhone 6 og iPhone 6 Plus ble tatt av en nordmann!

09 12, 2014 av · Legg igjen en kommentar 

Hele verden så på lanseringen av iPhone 6 og iPhone 6 Plus, og hver dag dukker det opp flere nyheter om de stilige smarttelefonene… Men visste du at det var en bergenser som har tatt bildet Apple bruker som bakgrunnsbilde til iPhone 6? Hele verden har faktisk sett en del av Norge, sammen bildene av iPhone 6 og iPhone 6 Plus! Og det ser virkelig fantastisk ut!

 

iPhone 6 og iPhone 6 Plus bakgrunnsbildet er fra Norge

Da BA skrev om nyheten, ble artikkelen avisens mest leste artikkel med det samme. Og det er ikke rart at folk her i landet var begeistret over at nettopp Espen Haagensen fra Bergen tok bakgrunnsbildet til iPhone 6 og iPhone 6 Plus!

Espen sa at det var kjempegøy at Apple ønsket å bruke bildet hans, men at han ikke visste hva Apple ville bruke det til. De har sikret seg rettighetene til bildet i fem år fremover, men Espen ønsket ikke å si hva han fikk for dette, selv om han sa at han var fornøyd med summen han fikk.

Espen jobber forøvrig i IT-avdelingen i DNB, og er hobbyfotograf. Da han ble spurt hvis han vil bli fulltidsfotograf nå, svarte han:

“Hehe, nei, jeg sier ikke opp jobben med det første. Dette var et lykketreff uten like, jeg regner ikke med at noe slikt skjer flere ganger.”
Bildet ble tatt i desember i fjor, under en skitur til Finse.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!