Tirsdag Oktober 10 2017

Choose or Choose Not ditt Star Wars-tilbehør – There Is No Try

11 20, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

I løpet av et liv ser man en del filmer, og størsteparten av disse går gjerne i glemmeboken. Men så er det de filmene som av en eller annen grunn gjør et dypt inntrykk på en, og som man aldri glemmer. Noen av disse tidløse filmperlene kan sees igjen og igjen og er like gode nå som det de var ved innspilling for 30 år siden. Vi snakker om filmer som Gudfaren, Some Like It Hot, Back To The Future, Hair, Lord Of The Rings, The Wizard of Oz, og selvfølgelig: Star Wars.

Star Wars

Den 18. desember, nøyaktig 10 år siden premieren på Revenge of the Sith, kommer den neste Star Wars-filmen, og dersom du er like stort fan som oss, har du helt sikkert allerede krysset av i kalenderen. MyTrendyPhone har bestemt seg for å hjelpe deg litt med forberedelsene til den store dagen, og har forberedt noe Star Wars-inspirert tilbehør som helt sikkert vil falle i smak:

The sound is strong i disse Star Wars-hodetelefonene

Hodetelefoner-Star-Wars

Uansett om du skal ut og reise til en galakse flere lysår unna mens du lytter til The Imperial March, eller om du bare skal slappe av på nærmeste planet med en favorittsang på øret, vil disse hodetelefonene gi deg ypperste lydkvalitet. De er meget behagelige å ha på, men det aller beste med dem er nok at du kan velge design etter din favorittkarakter: Darth Vader, R2-D2, or Chewbacca.

Trenger du en Starwars-inspirert USB-pinne? Selvsagt gjør du det!

8 USB-minnepinner

Hvorfor nøye seg med en kjedelig, gammel USB-pinne når du kan spare filene dine på en Stormtrooper or Yoda? Disse minnepinnene har 16 GB lagringsplass, kompakt design, og ikke minst fantastisk utforming. De overlever både kamper utkjempet med lyssverd og et fall i gulvet. De kan festes i nøkkelringen og brukes til å tiltrekke andre Star Wars-fans.

May the Force Be with You mens du designer ditt eget deksel.

Deksler med Yoda og Darth Vader

Put Han Solo eller Darth Vaders ansikt (vel, masken hans, ihvertfall) bak på telefonen? Hadde det vært noe? Velg det Star Wars-bildet du ønsker og design ditt eget deksel på en-to-tre! Gøy, lett og raskt, og bestiller du nå, er du sikker på å motta dekselet i tide til premieren på The Force Awakens.

 

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!