Mandag August 7 2017

Dersom sosiale nettverk var menn

12 17, 2014 av · Legg igjen en kommentar 

Viktorija Pashuta, en motefotograf fra Los Angeles, kjent for serien av bilder What If Girls Were Internet Browsers (Dersom kvinner var nettlesere), har forberedt noe nytt!

Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale nettverk

 

 

Nå har Viktorija Pashuta laget en ny serie av bilder – What If Guys Were Social Networks (Dersom gutta var sosiale nettverk). Hun forteller at hun forsøkte på å gi et billedlig svar på hvordan sosiale nettverk ville se ut dersom de egentlig var mennesker, fordi vi lever i en epoke der sosiale nettverk påvirker livene våre i en stor grad, og vi trenger disse plattformene for å føle oss levende på en måte. Vi bruker dem til å holde kontakt med våre kolleger, familier og venner. Derfor ønsket hun å eksperimentere litt og prøve å gjøre sosiale nettverk til menn, ikke bare ved å bruke logo, men ved å prøve å omfatte forskjellige egenskaper, funksjoner osv.

Hvert sosialt nettverk er unikt

 

Selv om de fleste av dem kommer med lignende funksjoner og egenskaper, har hvert sosialt nettverk sin stil og karakter. Twitter er ung og rask, Facebook er “casual”, Instagram er vintage og litt hipsteraktig, Pinterest er kreativ, LinkedIn ser profesjonell ut, Tumblr er trendy, Google+ er innovativ osv.

Dessuten, hvilke av disse mennene “dater” du? 😉

P.S. Sjekk ut bildene under 🙂

 

LinkedIn som en mann

 

 

 

Facebook-mann

Slik ser Twitter-mann ut

Instagram som en mann

Slik ser Pinterest-mann ut

 

 

 

 

Tumblr som en mann

Google plus

 

 

 

 

Flickr-mann

 Bilder tilhører til Vanichi Magazine

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!