Mandag November 6 2017

Det eneste du trenger, er iPhone 6S og 6S Plus deksler

10 13, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

Er det ikke utrolig at det allerede har vært en måned etter at Apple offisielt presenterte sine nyeste flaggskip-mobiler?
Hvis du er fan av Cupertino-giganten, hadde du da nok tid i løpet av siste måneden å tenke på iPhone 6S og iPhone 6S Plus, deres funksjoner og spesifikasjoner og om du skulle kjøpe dem i det hele tatt. I løpet av denne måneden har vi ikke kun tilføyet de to telefoner til vårt utvalg av Apple-produkter, men vi også oppdaterte utvalget av det viktigste tilbehøret til begge mobiler, som feks. deksler. For å hjelpe deg litt for å velge den beste beskyttelsen fra vårt sotiment, presenterer vi 3 forskjellige iPhone 6S og iPhone 6S Plus deksler, så ta en titt på dem.

Originale deksler til alle Apple-elskere

deksel til iPhone 6s/6s plus

Hvis du er opptatt av å ha Apples logo på tilbehøret, anbefaler vi at du skaffer deg ett av disse tettsittende, silikone dekslene til din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus. De passer din enhet perfekt og til og med har myk mikrofiber på innsiden som beskytter din iPhone enda mer. Disse dekslene gjør ikke din enhet klumpete og fås i flere forskjellige farger, som betyr at valget er ditt!

Den beste beskyttelsen til iPhone 6S/6S Plus

Beyond Cell hybrid deksel til iphone 6s/6s plus

Beyond Cell er kjent som produsent av høy kvalitets deksler til alle slags smarttelefoner på markedet, så det ikke er overraskende at de har et stort utvalg av produktene til iPhone 6S-duoen. Disse dekslene er robuste og støtdempende men kan også brukes som et stativ, slik at du kan lett se på videoer og bilder.

iPhone 6S og 6S Plus Swarovski deksler: Skinnende og stilig!

iphone-6s-6s-plus-swarovski-deksel

Hvis du ikke ønsker et vanlig silikon deksel, kan du også tenke om et deksel med et uvanlig mønster, bilde, eller i dette tilfelle – Swarovski krystaller. Disse dekslene tilbyr mer enn bare et flott utseende! Den hårde, robuste plastikken vil beskytte din mobil mot riper og daglig slitasje, mens snap-on designet betyr at dekslet står alltid på plass.

Bonus: Med et batterideksel får din iPhone 6S mer energi

Batterideksel til iPhone 6s/6s plus

Disse iPhone 6S batteridekslene fra Naztech forlenger livet på din smarttelefon.
Dette betyr at du kan spille spill, høre på musikk og ta bilder uten å bry deg om din iPhone blir tom for strøm når du trenger den mest. Vi anbefaler denne typen tilbehør til alle som bruker telefonen hele tiden.

Hvis du ønsker å se flere modeller av dekslene til iPhone 6S eller dens større bror, iPhone 6S Plus, besøk vår nettbutikk og bla igjennom vårt tilbud selv.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!