Søndager November 5 2017

Dette er våre favoritt-applikasjoner – Hvilke er deres?

06 11, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

Hva ville smarttelefonen vært uten applikasjoner? Mye mindre interessant, ihvertfall!

Apper

Det finnes apper for absolutt alt, noen gratis, andre må betales for: Instagram får bildene dine til å se kule ut, Shazam gjenkjenner sanger, FourSquare lar alle vite hvor du befinner deg, Google Maps hjelper deg med å finne fram, og Facebook Messenger lar deg holde kontakten med venner og familie.
Til musikklytting kan du bruke Pandora, 8tracks, SoundCloud og Spotify, og gamerne blant oss er sikkert kjent med klassikere som Subway Surfers, Clash of Clans, QuizUp, og haugevis av andre.

Vi gjorde en liten undersøkelse her i MTP for å sjekke hva som er app-favoritten i firmaet. Nedenfor kan du se hva de ansatte stemte på.

MyTrendyPhones favorittapplikasjoner er…

MTPs favoritt-apper

Diagrammet er ganske selvforklarende: De ansatte i MyTrendyPhone ringer og tekster mye, så det er egentlig ingen overraskelse at Viber er på toppen av listen. Vi digger også å ta, dele og redigere bilder, og derfor kommer selvfølgelig Instagram på en stødig annenplass. Facebook følger etter på delt tredjeplass med WhatsApp, som igjen understreker hvor mye vi liker å dele bilder, beskjeder og filer med familie og venner.

Hva med appene som ikke er med i diagrammet over?

Det var selvfølgelig mange applikasjoner som ikke var å finne på avstemmingslisten. Vi spurte kollegene som hadde valgt kategorien “annet” om å forklare litt nærmere hvile apper som lå deres hjerte nærmest:

Diverse apper

Dette var litt om våre favoritt-apper. Hva er deres? Del det gjerne i en kommentar!

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!