Fredag September 8 2017

Her er de nyeste MyTrendyPhone-vinnerne!

12 12, 2014 av · Legg igjen en kommentar 

Her i MyTrendyPhone elsker vi å overraske våre fantastiske kunder med fantastiske gaver!

 

MyTrendyPhone-konkurranser

 

 

Her er de nyeste vinnerne i våre konkurranser:

 

Club Trendy-konkurranse: Johanna Huhtala fra Finland
Premie: Sony Xperia Z3

 

ClubTrendy: Johana vant Sony Xperia Z3

 

Først kunne jeg ikke tro at jeg har vunnet en smarttelefon! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Det var spennende å lese meldingen om at jeg har vunnet premien! Ser fram til den!

Sony Xperia Z3 ble lansert under IFA 2013-konferansen i Berlin, og det avanserte, vanntette flaggskipet har et 20,7 MP hovedkamera, 2,2 MP frontkamera, Snapdragon 801-brikke, 3 GB RAM og et 3,100 mAh Li-Ion batteri.

Anmelderkonkurranse: Angele Bertrand fra Frankrike
Premie: gavekort på 700 euro

 

Vinneren i anmelder-konkurranse

Jeg sa: Nei, dette er ikke mulig! Selv etter verifisering og bekreftelsen via mobilen, mannen min og jeg, vi sa at det ikke var mulig. Samme kvelden jeg fikk koden (gavekort), kjøpte jeg alt jeg ønsket. Jeg ble så positivt overrasket da pakken min ble levert. Jeg er veldig glad, og det er fantastisk at jeg ble kåret etter at jeg bare handlet hos dere, og delte min menig om produktene.

Nyhetsbrev-konkurranse: Al van Schoonhoven fra Nederland
Premie: gavekort på 100 euro

 

Vinneren av nyhetsbrev-konkurransen

For en fantastisk pris! Jeg kommer til å bruke gavekortet snart. Tusen takk for prisen, og alt det beste til MyTrendyPhone.

Husk: Du kan bli neste MyTrendyPhone-vinner!

 

Husk at det kan være deg som vinner månedens Club Trendy-premie: iPad Air 2. Les mer og finn ut hvordan du kan vinne  iPad Air 2 her.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!