Søndager November 19 2017

HTC U 11 er lansert!

05 23, 2017 av · Legg igjen en kommentar 

Forrige uke ble HTCs nye flaggskip lansert i Taipei. Det er en svært elegant telefon med særegent design som HTC refererer til som “liquid design language” – flytende design. Her er det mange spennende nye saker og flotte spesifikasjoner! Blant annet har telefonen en smart “squeeze-funksjon” som du kan lese mer om under.
Telefonen er en etterfølger av HTC 10, men samtidig har den med seg mange elementer fra HTC U-serien, og har dermed mange likhetstrekk med HTC Ultra-phableten som kom tidligere i år. Visst var HTC Ultra U fin å se til, men med spesifikasjoner som befant seg midt på treet, gjorde den ikke så stort inntrykk på teknologiverdenen. HTC U11, derimot, er et kapittel for seg!

 

Nye HTC U11

Photo: www.htc.com

Mer om spesifikasjonene

U11 har en 5,5-tommers 2K LCD-skjerm med Gorilla Glass 5. Oppløsningen på 2560 x 1440 piksler gir fantastiske, klare skjermbilder. Den har videre en åttekjernet Qualcomm Snapdragon 835-prosessor og USB-C-port. Den kommer i en variant med 4GB RAM og 64GB lagringsplass, samt en internasjonal variant med 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass. Man kan utvide med et microSD-minnekort, på opptil 256 GB. HTC U11 er både vann- og støvresistent (IP67) og tåler å være under vann i 30 min på en meters dyp.
Selve mobilkabinettet er laget i glass. HTC U 11 finnes i fem ulike farger, med blant annet fargene Amazing Silver og Briliant Black.

 

Edge sense – en ny måte å bruke telefonen på

Ved hjelp av knappene på siden av telefonen kan man enkelt navigere mellom de ulike appene på telefonen. Når man klemmer hånden rundt kantene på enheten får man tilgang f.eks kameraet, lommelykt, internettet, snap chat m.m. En kort klem gir et annet resultat enn en lang klem, og du har mange valgmuligheter når det gjelder hvordan denne klem-funksjonen skal virke på akkurat din telefon. Denne funksjonen skal fungere like bra når telefonen har et beskyttelsesdeksel på.

For- og bakside på HTC U11

Kilde: GSM Arena

 

Batteri og kamera

Kameraspesifikasjonene er en virkelig godbit for de fotointeresserte! Telefonen har et 12 MP-kamera på baksiden med dual pixel-fokusering og  f/1.7 blenderåpning, samt et 16-megapikselkamera over skjermen. Kameraet er helt klart blant de beste mobilkameraene på markedet nå – det scoret 90 i DxOMark-testen.

Li-ion-batteriet er på stødige 3000 mAh, som gir en forholdsvis god kapasitet og som gjør at du ikke går tom for strøm i løpet av dagen. Videre har telefonen en hurtigladningsfunksjon som er gull verdt i en travel hverdag!

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!