Tirsdag Oktober 17 2017

Huawei P10 – en spennende enhet med Leica-objektiver

03 17, 2017 av · Legg igjen en kommentar 

En av de enhetene det var mye snakk om under Mobile World Congress var jo etterfølgeren til Huawei P9 kallet rett og slett Huawei P10 – en ny medlem i den populære P-serien. Samarbeidet med Leica er forlenget og når det gjelder selve utseendet, er det ikke noe betydelige forskjeller på P10. Flaggskippet holder nemlig til Huaweis minimalistiske design slik som P9 men kommer som forventet med noe forbedringer. La oss se litt nærmere på hva den har å by på.

 

Huawei P10 smarttelefon

Kilde: consumer.huawei.com

 

Nesten samme størrelse som P9 og nye farger

 

Når det gjelder selve størrelsen, har P10 følgende dimensjoner: 145.3 x 69.3 x 7mm. Dette gjør Huaweis seneste flaggskipp litt mindre enn sin forgjenger, dvs. Den kommer med 5,1-tommers IPS-NEO LCD-skjerm. En annen ting som er synlig ved første blikk er jo selve fingeravtrykksensoren som ligger ikke på baksiden slik det gjør på P9. Med Huawei P10 ligger den foran, under selve skjermen som kan være årsaken til den bittelitte forskjellen i skjermstørrelse. Siden sensoren nå ligger foran og ikke på bakdekselet, funker den også som hjemknapp akkurat som på iPhone 7 og 7 Plus.

Huawei P10

Kilde: phonearena.com

 

Huaweis P9 kan fås i alt sammen 8 forskjellige farger, mens P10 blir tilgjengelig i “kun” 6 farger. I tillegg til de, la oss si standarde farger – sølv, gull, svart og rosegull, kommer P10 i to andre farger – “Dazzling Blue” og “Greenery”. Vi må innrømme at den grønne versjonen ser ganske spennende og forfriskende ut når den sammenlignes med de andre telefonene på markedet men vi er litt i tvil om den klarer å finne stor publikum.

 

Dual-kamera med 20/12MP og andre forbedringer

 

P10

Kilde: pocket-lint.com

 

Under presentasjonen på årets MWC, snakket Huaweis CEO Richard Yu mye om selve kameraet og “Leica-stil portretter”. Igjen i forhold til forgjengeren, er kameraet på P10 bedre. Den kommer med to linser, og er oppgradert i forhold til antall megapiksler (fra 12 til 20MP) som lover fantastiske bilder.

I forhold til operativsystemet, fikk P10 en oppgradering til EMUI 5.1 og fås med Android 7.0 Nougat. Når det gjelder Emotion UI, skulle den i følge Huawei tilby en raskere og bedre brukeropplevelse. Hvis du vurderer å skaffe deg denne toppmodellen, kan du også gjøre dette via nettbutikken vår eller sjekke vårt store sortiment av beskyttende tilbehør og annet utstyr som passer til P10.

Hva synes du om Huaweis nye toppmodell?

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!