Onsdag Desember 13 2017

Visste du at du ikke lenger betaler fortollingsgebyr når du handler hos MyTrendyPhone?

01 27, 2017 av · Legg igjen en kommentar 

Den 17.oktober 2016 var en merkedag for oss i MyTrendyPhone!
Du som har handlet hos oss tidligere husker sikkert at dyrere forsendelser måtte innom tollbehandling på vei inn i Norge. Dette kunne forsinke leveransen i enkelte tilfeller, og i tillegg var det flere av dere som med rette syntes det uoversiktlig at man måtte betale merverdiavgift når man hentet ut pakken hos Posten. Vi gleder oss over å kunne informere alle våre trofaste og fremtidige kunder om at dere ikke lenger skal betale et ekstra fortollingsgebyr på dyrere ordrer.

Et nytt søsterselskap

Norges flagg

All aktivitet på mytrendyphone.no er nå overdratt til vårt norske søsterselskap, MTP Norway AS! Hovedlageret er fremdeles i Danmark, den fysiske butikken vår ligger som før i Bogstadveien 24, men det nye er altså at nettbutikken mytrendyphone.no har etablert seg i Norge slik at også alle oppgitte priser på nettsiden er inklusiv norsk moms.

Varene sendes fra Danmark, men siden fortolling og MVA nå er historie, kan vi tilby enda raskere levering enn før! Bestiller du før klokken 16:00 på en hverdag, er pakken som regel fremme hos deg i løpet av to arbeidsdager. Det er Posten eller PostNord som leverer, avhengig av om det er brev eller pakke som skal sendes og hvilken forsendelsesmetode du velger.

 

Hva har blitt annerledes i forbindelse med toll? (FAQ)

 

Et nyhetsbrev ble sendt ut til alle abonnenter og medlemmer av Club Trendy den 17. oktober med informasjon om endringene vi har gjort. Her er en kort oppsummering dersom du gikk glipp av det:

Spørsmål 1: Tilkommer det fremdeles fortollingsgebyr og MVA i etterkant på ordre fra MyTrendyPhone?
Svar: Nei, alle priser på nettsidene er nå oppgitt med norsk MVA og varene skal ikke fortolles.

Spørsmål 2: Finnes det fremdeles en tollgrense?
Svar: Ja, tollgrensen for kjøp fra utlandet er fortsatt på 350 NOK inkludert frakt, men den angår ikke lenger mytrendyphone.no, siden vi nå har valgt å etablere oss i Norge.

Spørsmål 3: Blir varene deres dyrere nå?
Svar: Nei, det blir faktisk billigere å handle hos oss fordi man ikke betaler noe fortollingsgebyr i tillegg til prisen.

Spørsmål 4: Tilkommer det ekstra omkostninger når man bestiller hos MyTrendyPhone.no?
Svar: Nei, varens pris og frakt er alt du skal betale ved ditt neste kjøp hos oss.

Spørsmål 5: Betyr dette raskere levering?
Svar: Ja, spesielt merker vi dette på de dyrere ordrene, som ikke lenger må innom til tollbehandling på vei inn i Norge.

 

Klikk og hent varer i butikken i Oslo

Klikk og hent
En annen ting som er nytt er at MyTrendyPhone nå gir deg muligheten til å hente varer i Oslobutikken uten å betale en eneste krone for frakten! Tjenesten er veldig enkel å bruke – du bestiller og betaler på nettet slik som nå, men under “forsendelsesmetode” kan du velge å hente ordren i butikken i stedet for å få den levert hjem eller til en lokal butikk. Du mottar en ordrebekreftelse på e-post når varen er klar til henting. Vanligvis tar dette 2 til 3 arbeidsdager.

 

Vi her i MyTrendyPhone er utrolig fornøyde med denne reorganiseringen! Allerede har vi merket stor nedgang i henvendelser til vår kundeservice angående leveringstid og spørsmål om toll og merverdiavgift. Vi takker alle som har vært med oss i flere år og lover at dere kommer til å finne mange gode tilbud i nettbutikken vår fremover!

 

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!