Torsdag Oktober 12 2017

Mindre versjon av iPhone 6s: iPhone SE er her

03 22, 2016 av · Legg igjen en kommentar 

Ryktene om den nye iPhone har gått i flere måneder nå, men ventetiden er endelig over – den mindre iPhone ble offisielt lansert i går under Apple-hendelsen. Sammen med iPhone SE, lanserte Apple også en mindre versjon av fjorårets iPad Pro, sammen med en del programvareoppdateringer. La oss gå gjennom de viktigste detaljene i gårsdagens event sammen, skal vi?

Apple 2016 Keynote-event i korte trekk

-Apple TV-programvare – tvOS – har muligheten til å motta en oppdatering, som tilbyr nye muligheter, som feks. stemmesøk-funksjon, Live Photos og iCloud-bildebiblioteker.
-Apple Watch, den mest solgte smartklokke i verden, blir rimeligere, får noen nye reimer, og flere farger.
-En annen viktig ting er at man kan få den nye iOS 9.3 oppdateringen fra i går (med Night Shift-funksjon).

iPad Pro 9.7"

-Den nye iPad Pro tilbyr en 9,7-tommers Oxide TFT-skjerm, en enda raskere A9X-prosessor, fire høyttalere, 12MP hovedkamera, 5MP iSight frontkamera, muligheten til å filme 4K-video og en rekke modellspesifikke deler (ny Lightning-adapter, tastatur og Apple Pen). Mens alle disse spesifikasjonene ser interessant ut ved første blikk, må vi vente litt til for å se om  denne “mini” modellen blir populær i fremtiden.

Imponerende 4-tommers iPhone SE egenskaper

iPhone SE 4"

Når det gjelder iPhone SE design, er det sannsynligvis best å beskrive det som blanding av iPhone 5s og iPhone 6 men mer firkantet. Nedenfor finner du de viktigste spesifikasjonene slik at du kan bestemme selv om det er verdt å oppgradere til det nyeste medlemmet av iPhone-familien.

Skjermstørrelse 4"
Oppløsning 640 x 1136 piksler (326 ppi)
Størrelse 123.8 x 58.6 x 7.6 mm
Vekt 113g
Operativsystem iOS 9.3
Maskinvare 64-bit; A9
Lagringsplass 16GB/64GB
Batteri Li-Po 1642mAh
Kamera 5MP og 12MP iSight; 4K video
Annet Fingeravtrykk-sensor
Farger Gull/Sølv/Stellargrått/Rosegull

iPhone SE kan bestilles i Norge fra den 29 mars 2016, mens den nøyaktige datoen for iPad Pro-lansering er ikke spesifisert ennå.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!