Søndager August 27 2017

Julegaver for alle – hos MyTrendyPhone!

12 22, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

Så er det den tiden på året igjen, når du enten løper rundt i mild panikk mellom butikkene på utkikk etter årets julegaver, eller du sitter i god ro hjemme i sofaen og koser deg med gløgg og pepperkaker – fordi du er en av dem som gjorde unna julegaveinnkjøpene i begynnelsen av november. Heldig er du, men det finnes fortsatt håp for dem som er ute i siste liten: Og det heter MyTrendyPhone. Om ikke annet vil gaven havne i postkassa rett etter jul dersom bestillingen gjøres nå. Netthandel er greit, man slipper unna alle de andre småstressede julegavehandlerne og man kan gjøre alt hjemme fra sofakroken. Mer tid til famile og julehygge, med andre ord – og det er jo det julen handler om, egentlig. Ta turen innom vår særskilte kategori “julegaveideer” og sjekk om det er noe som faller i smak.

Overrask dine kjære med interresante tech-presanger

Julegavetips

Foreldre, barn, søsken, venner og partnere med spesiell interesse for elektronikk og teknologi, kan vente seg spennende pakker under juletreet dersom deres nærmeste har gjort julehandelen her hos MyTrendyPhone. Vår butikk er nemlig full av interessante gadgets, tech-nyheter og -leker, og mange av dem er på tilbud nå frem mot det nye året. Produkter av det mer nyttige slaget finner man selvsagt også – her er alt fra hodesett og beskyttelsesdeksler til telefoner, nettbrett og leker.

Forskjellig tech-tilbehør og gadgets

Hva med han kameraten som har problemer med å komme seg ut av senga om morgenen? En radio-vekkerklokke som projiserer tiden direkte på vegg og tak, kunne kanskje være noe for ham? Det er noe litt annerledes og dessuten er det mye mer behagelig å våkne opp til favorittkanalen istedenfor en bråkete alarm. Har du en ektefelle som ønsker eller må være tilgjengelig til alle døgnets tider, kan et Bluetooth-headset eller en smartklokke være midt i blinken til han/henne. Har du overhodet ingen ideer, kan du alltids kjøpe noe nyttig som for eksempel en ekstern harddisk, en USB-minnepinne (de aller fleste vil ikke si nei takk til ekstra lagringsplass), en laptop-veske eller deksel til smarttelefon.

julegavetips

Vi har lageret fullt av interessante elektroniske dupeditter. Hos oss finner du tech-leker, droner og roboter, og vi kan love at det ikke bare er husets yngre generasjon som ivrig klikker seg inn på denne kategorien i nettbutikken. Hva med en hoppende drone eller en selvbalanserende, elektrisk etthjulssykkel under juletreet? Ok, dersom du ikke har en anelse om hva personen du handler til kommer til å bli glad for, kan løsningen være å kjøpe et gavekort til vedkommende. Da kan mottakeren selv bestemme hva han vil kjøpe i nettbutikken vår. Enklere kan det nesten ikke gjøres.

Design et personlig julecover til mobilen

design_ditt_deksel

Ønsker du noe litt mer personlig og har tid til å la kreativiteten blomstre, kan du slå til med et “egendesignet deksel” Velg et bilde du og/eller mottakeren vil sette pris på, eller lag et cover med julemotiv og mønster! Reinsdyr, snø, juletrær og julekaker – alt er opp til deg. Bare pass på at bildet du laster opp har høy nok oppløsning. Raskt, enkelt og morsomt!

God jul!

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!