Onsdag August 23 2017

Kunne du tenke deg å vinne en Samsung Galaxy S6 Edge?

08 7, 2015 av · 1 Comment 

Club Trendy-konkurranse – August!

På tide med ny konkurranse

Uansett hvor du befinner deg – om du er blant de heldige som fortsatt ligger på en solfylt feriestrand, eller om du er tilbake bak kontorpulten, så ta deg et minutt eller to til å bli med på vår månedlige ClubTrendy-konkurranse! Muligheten for å vinne en super smarttelefon er til stede, og det er ikke en hvilken som helst telefon denne gangen: Denne smarttelefonen ble kåret til beste telefon på Mobile World Congress 2015. Jess, det er helt korrekt: Vi snakker selvsagt om Samsung Galaxy S6 Edge – 32GB!

Galaxy S6 Edge: En skjønnhet med myke kurver

Samsung Galaxy Edge ble sluppet i april 2015 sammen med sin noe mindre “bror”. I løpet av kort tid har den blitt meget populær, ikke minst på grunn av sitt annerledes utseende med de buede skjermkantene, men også fordi den har noen av mobilmarkedets beste spesifikasjoner. Månedens telefon har en 5.1”-skjerm og en oppløsning på 2560 x 1440 piksler, Exynos 7420-prosessor, 3GB RAM og 32/64/128GB innebygd lagringsplass.

Galaxy S6 Edge

S6 Edges kamera står virkelig ikke tilbake for noe: Det har 16 megapiksler med OIS, LED-blits – og autofokus, så klart. Telefonens frontkamera har 5 megapiksler. Batteriet (ikke utbyttbart) har god kapasitet – det er på 2,600mAh. Operativsystemet er Android Lollipop, og smarttelefonen har standardsettet med forbindelsesmuligheter: Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC, GPS og Bluetooth.

Trenger du enda flere detaljer? Her finner du dem, og så er det bare å kaste seg over Club Trendy-konkurransen!

Club Trendy-konkurransens enkleste regel: Meld deg inn i CT!

Club Trendy-regler

Dersom du har holdt følge med oss en stund, vet du sikkert hvordan det hele foregår, men vi skal gjenta reglene for våre nye lesere: Alle som har kjøpt et produkt i løpet av august, og som er medlem av Club Trendy, er med i trekningen. Man melder seg enkelt inn her, ved å fylle i sine personopplysninger.
Som Club Trendy-medlem får man også en annen fordel: Nemlig 7 % avslag på ordinære varer som koster under 1000 kr (som ikke allerede er på tilbud).

Vinneren av telefonen kunngjøres 3. september.

Comments

One Response to “Kunne du tenke deg å vinne en Samsung Galaxy S6 Edge?”
  1. Ja det hadde vært skikkelig flax og hadde vunnet en Samsung galaxy s6 Edge!!! Det hadde vert deilig og få en liten pause fra, den lille Nokiaen min(:(;

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!