Tirsdag November 7 2017

Ansikt til ansikt med iPhone 6s, 6s Plus, iPad Pro og mer

09 10, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

I går, ble all oppmerksomhet fokusert på Apples hendelse i San Francisco, hvor selskapet presenterte de nye medlemmene av sin iPhone-familie sammen med den nyeste iPad Pro, iPad mini 4 og den nye generasjon av Apple TV. Så i dagens blogg, skal vi snakke om de viktigste funskjoner og spesifikasjoner av Apples nye enheter.

Apple Event 2015

Slik er de nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus

iPhone 6s og iPhone 6s Plus ser ut kanskje det samme som sine forgjengere – men endringene Apple har gjort i kamera, prosessor og selv oppbygging av disse telefonene gjør dem splitter nye i smarttelefon-bransjen.

Apples iPhone 6S-familie

De nyeste mobilene er laget av aluminium med styrke som tilsvarer metallet som brukes i flyindustrien.

Begge modellene har Apples raskere og forbedret 64-bit A9 brikkesett innebygd M9 co-prosessor, en forbedrede Touch-ID som er dobbelt raskere enn den gamle fingeravtrykksensoren og kanskje den mest innovative funksjon, 3D Touch. Takket være 3D Touch, kan du navigere skjermen og apper på nye måter, med andre ord, får du tre nivåer i fingernavigasjon (fra berøring, via lette til kraftigere trykk).

Apple 3D Touch-funksjon

På denne måten tilbyr Apple 3D Touch iPhone-brukerne en raskere måten f.eks. sjekke og sortere e-post eller en melding uten å forlate du appen du bruker, som ble før.

I tillegg til kommer iPhone 6s / iPhone 6s Plus med et oppdatert 12-megapikslers iSight-kamera, som ikke bare tilbyr bedre bildekvalitet, men også er i stand til å ta opp 4K-videor. FaceTime-kamera er også oppdatert fra 1,2 til 5 megapiksler og nå kan LCD-skjermen brukes som blits – noe som er perfekt for selfie-elskere! En annen ny funskjon kalles Live Photos – den slår bilder til de uforglemmelige mini videoene. Det du ikke vil se, men vil oppleve, er helt nye iOS 9.

De nye iPhonene kommer i gull, sølv og grått og en ny farge, rosegull.

Møt iPad Pro: Den største nyheten i Pad siden iPad

 

Apple Pencil til iPad Pro

iPad Pro er den største iPad noensinne vi har sett – den har en 12,9-tommers skjerm og dens bredd er den samme som iPad Airs høyde. Nettbrettet er drevet av et 64-bit AX9 brikkesett og er 1,8 ganger raskere enn prosessoren vi finner i iPad Air 2. Apple hevder også at batteriet vil vare opptil 10 timer.

Sammen med iPad Pro, presenterte selskapet et nytt tilbehør – Apple Pencil – en stylus-penn med Lightning-kontakt, designet spesielt til iPad Pro.

I tillegg til iPad Pro, lanserte Apple også iPad mini 4 – et lite, slank nettbrett drevet av en A8 chip.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!