Onsdag Desember 13 2017

Nå er emoji-prediksjon tilgjengelig i SwiftKey

02 24, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

Uansett om du elsker eller hater emojis, må du innrømme at de er blitt veldig populære – og SwiftKey tar dem et steg videre.

SwifKey emoji-prediksjon  på iOS

SwiftKey er en av de beste og mest populære iOS- og Android-tastaturene som ble gratis i 2014. For en stund siden overrasket de sine brukere med en ny funksjon: Emoji Prediction. I dag skriver vi mer om nettopp denne funksjonen. Dersom du ikke visste at du kan bruke den, eller dersom du ikke bruke den, er det verdt å sjekke den ut!

SwiftKey, tastatur med emoji-prediksjon på 35 språk!

 

 

SwiftKey emoji-prediksjon

 

 

For nå støtter den kloke funksjonen 35 språk – Norsk, Dansk og Svensk inkludert.

Men hva er Emoji Prediction egentlig? SwiftKey er i stand til å gi deg forslag når du skriver, og til å “forutse” hva du vil skrive. Selve selskapet illustrerte dette med pizza. Dersom du skriver “Jeg spiser pi” kan appen foreslå deg “pizza” – basert på ordbok, det du tidligere har skrevet osv. Men nå for tiden kan appen foreslå pizza-emoji i tillegg. Jo mer du skriver om pizza, desto større sjanser til at disse forslagene dukker opp – både når det gjelder ord og emoji. Og det gjelder sevlsagt for alle ord og eksisterende emojis, ikke bare for pizza 🙂

Har du allerede brukt denne funksjonen? Fortell hva du synes om den i kommentarfeltet!

 

 

 

 

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!