Mandag September 11 2017

Nye iPad Air 2 og iPad mini 3 – skuffelse eller revolusjon?

Apples lansering er ferdig og nå har vi nye Apple-enheter i tillegg til iPhone 6, iPhone 6 Plus og Apple Watch. Og nå har vi etterfølgere til iPad mini Retina og iPad Air – iPad Air 2 og iPad mini 3. Så la oss ta en nærmere titt på hovedtrekkene ved de to nettbrettene.
iPad Air 2 og iPad mini 3

iPad Air 2 med fingeravtrykksleser

Etterfølgeren til iPad Air kommer med Apples Touch ID, som først ble presentert med iPhone 5S og med en ny, forbedret 64-bits A8X-processor, som er 40% raskere enn A7 som sitter i den opprinelige iPad Air-modellen. Den nye modellen har også raskere grafikk. iPad Air 2 er tynnere enn forgjengeren og skjermen har fått en ny overflatebehandling som skal gi 56% mindre refleksjoner.

iPad mini 3 – ingen store forandringer

Etterføgeren til iPad mini med Retina-skjerm fikk ingen store endringer og den største nyheten er fingeravtrykksleseren som skiller den fra den forrige versjonen. iPad mini 3 har samme skjerm og samme A7-prosessoren som sitter i iPad mini retina. Det nye minibrettet kommer i gullfarge og med opptil 128 GB lagringsplass.

Det ser ut som vi må vente litt mer for å se noen større nyheter i Apples iPad-familie. iPad Air 2 er jo raskere og forbedret og begge nye nettbrettene har Touch ID, men det er ingenting revolusjonerende, spesielt hos den nye iPad mini. Hva er dine forventinger fra neste iPad-modeller?

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!