Onsdag September 6 2017

Kommer Apple til å lansere en ny 4-tommers iPhone i 2016?

12 9, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

Tech-verden er delt i to grupper: folk som ikke er fans av Apple og deres produkter, og folk som ikke kan leve uten Cupertino-giganten. De sistnevnte er igjen delt inn i to underkategorier: de som falt for de større 4,7-tommers og 5,5-tommers iPhone-modeller og de som savner de mer kompakte telefonene det populære selskapet pleide å produsere. Hvis du tilhører den siste gjengen, har vi noen gode nyheter til deg. Det ser nemlig ut til at Apple har planer om å lansere en helt ny 4-tommers iPhone neste år.

Det minste medlemmet i iPhone-familien får nytt utseende

iPhone 5s

Ifølge Ming-Chi Kuo, en KGI Securities analytiker, vil den nye iPhone ikke bare komme med en 4-tommers skjerm, men også med et metallisk design og bli tilgjengjelig i to eller tre farger. Hvis ryktene viser seg å være riktige, vil denne telefonen inneholde en A9-prosessor (akkurat som den som finnes i iPhone 6s og 6s Plus), et 8MP hovedkamera og et 2MP frontkamera. Man kan si at dette er litt skuffende, men det som er interessant er at telefonen muligvis vil ha et glass foran med litt buede kanter samt Apple Pay – en funksjon som en del iPhone 5S-brukere fortsatt ikke har tilgang til.

Kuo sa at Apple kom mest sannsynlig til å lage en ny 4-tommers iPhone, fordi det fortsatt finnes behov for det, og at at vi kunne forvente lanseringen i det første kvartalet i 2016. Han tilføyet også at den såkalte ” iPhone 6C ” ikke kom til å ha 3D Touch-funksjonen for å skille seg fra de to siste Apple-toppmodellene. Den mest interessante prognosen er at denne enheten vil koste mellom $400 og $500 i USA. Selv om dette er en ganske lav pris for Apple, vil den muligens hjelpe selskapet med å bryte gjennom markedet der rimelige Android-telefoner dominerer.

Svart iPhone 5s

Noen av Kuos tidligere spådommer har stemt, men han har også tatt feil av og til, så vårt råd er å ta denne informasjonen med en klype salt for øyeblikket. Likevel, får vi vanligvis et godt hint fra ham om hva Apple planlegger, så uansett hva det er som Cupertino-selskapet planlegger å gjøre, kan det ikke være mye annerledes enn det vi har hørt så langt.

Hva med deg? Gleder du deg til Apples nye iPhone?

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!