Fredag Mai 26 2017

Sammenligning av high-end smarttelefoner

03 22, 2013 av · Legg igjen en kommentar 

I dag gir vi deg en sammenligning, nemlig en komparativ tabell med de tekniske egenskapene av avanserte telefoner, Samsung Galaxy S4, HTC One, Nokia Lumia 920, iPhone 5, BlackBerry Z10 og Sony Xperia Z.
beste smartphonesI dag kan brukerne velge å kjøpe ganske bredt spekter av avanserte smarttelefoner, med moderne design. I år går standarden av høykvalitets telefoner til størrelse, skjermoppløsning og byggekvalitet, samt bedre ytelse. 2013 løfter å være en milepæl i verden av mobiltelefoner.

Etter lanseringen av Samsung Galaxy S4, HTC One og Sony Xperia Z, begynte brukere å sammenligne disse high-end smarttelefonene. Sony Xperia Z er fantastisk med sin 5 – tommers skjerm og vannbeskyttelse. HTC One leveres med en vakker, aluminium design og nye kamerafunksjoner, mens Galaxy S4 kommer med mange nye funksjoner i grensesnittet og interessante programmer. Det er vanskelig å bestemme hvilken som er den beste telefonen, fordi de alle tilbyr god ytelse. Vi skal ikke se bort iPhone 5, som har vært litt lenger på markedet, men ifølge mange, er uten konkurranse. Lumia 920 gir god brukeropplevelse, men helt nye og annerledes operativsystemer – Windows Phone 8. Ved å innføre nye og forbedrede OS er BlackBerry Z10 en alvorlig konkurrent:

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!