Torsdag September 7 2017

Galaxy S7 og S7 Edge får en oppdatering – rykter om Samsung Galaxy S8

02 24, 2017 av · Legg igjen en kommentar 

Galaxy S8

kilde: phonearena.com

 

Etter Galaxy Note7 batteri-katastrofen kan man forvente at Samsung har gjort alt de kunne for å vinne tilbake tilliten de mistet. Dette er selvsagt en fantastisk nyhet for alle Samsung-fans. Ryktene går om at Galaxy S8 vil bli lansert i slutten av mars og at denne modellen blir utstyrt med noen fantastiske funksjoner og forbedringer i forhold til deres tidligere modeller. Her er en del av hva vi kan forvente av Samsungs nye toppmodell.

 

Holder seg til designet med stor skjerm

 

Samsung Galaxy S8

kilde: techtimes.com

 

Når det gjelder design, vil den nye Samsung Galaxy S8 komme med en stor skjerm. Dette blir mest sannsynlig den nye OLED-skjermen, som skal være en mer effektiv skjerm enn forgjengerne. Smarttelefonen leveres i to forskjellige størrelser: 5,7 og 6,2 tommer. Begge versjonene er utstyrt med Edge-teknologi. Det ryktes at den største av dem får navnet Galaxy S8 Edge eller Galaxy S8 Plus.

 

Rykter om hovedspesifikasjonene

 

Mye bedre lyd

Skulle disse ryktene stemme, kan vi glede oss til en unik og forbedret musikkopplevelse via de innebygde høyttalerne på Galaxy S8. Det forventes at den nye smarttelefonen vil ha stereohøyttalere med meget god lyd, slik at selv kresne lydentusiaster kan bruke telefonhøyttalerne med godt resultat ved musikklytting.

Prosessor, RAM og internminne

Denne enheten får enten den nyeste versjonen av selskapets egen Exynos-prosessor eller Snapdragon 835. Det betyr en telefon med bedre ytelse, raskere brukergrensesnitt og mindre batteriforbruk. I tillegg til dette vil Bluetooth 5.0 ha utvidet dekning og høyere datahastighet. For øvrig er det forventet at Galaxy vil ha 6GB RAM, som virkelig kommer til å gjøre den superrask.

Samsungs Galaxy S8

kilde: cnet.com

 

Et dual-kamera

Denne gangen får den nye Samsung Galaxy S8 sannsynligvis et dobbelt bakkamera,  sammen med et frontkamera med irisgjenkjenning til opplåsning av telefonen.

 

Mobile World Congress 2017 og Galaxy Tab S3

 

MWC 2017

kilde: comnetexhibitions.com

 

Er du fan av teknologi og mobiltelefoner generelt? Da vet du sikkert at Mobile World Congress nærmer seg! Denne gang kommer vi også til å få se lanseringen av et par andre fantastiske enheter fra topp-produsentene, og dette er det verdt å si et par ord om. LG lanserer LG G6 som etterfølger til G5, men uten det modulære designet som ikke ble så populær som selskapet hadde forventet. LG tar skjeen i en annen hånd, hopper over alt som heter modulær design i denne omgang, og lanserer isteden en enhet med vidvinkelkamera. Vi forventer at Sony lanserer fire forskjellige enheter fra Xperia-serien. Det som er nytt i år er at Nokia gjør comeback etter en lang pause. Ja, den finske eks-giganten er tilbake på markedet og skal lansere Nokia P1, sammen med deres ultrapopulære Nokia 3310 – som ble lansert for første gang for 17 år siden!

Gjenlansering av Nokia 3310

Lanseringen av Galaxy S8 kommer ikke til å finne sted på Mobile World Congress 2017. Det blir isteden ved en annen anledning i mars – den 29. mars for å være eksakt. Dette betyr ikke at Samsung hopper over MWC i år. De kommer nemlig til å lansere et nytt nettbrett – Samsung Galaxy Tab S3 med 9,6-tommers skjerm, Android 7.0 Nougat og 4GB RAM, blant annet.

Hvis alle disse ryktene stemmer, har Samsung-brukere mye å glede seg til. Hva synes du? Er du skeptisk til Samsung etter deres siste katastrofeprodukt? Er du fremdeles fornøyd med din nåværende telefon fra Samsung, kan du sjekke vårt store sortiment av Samsung-mobiltilbehør – for det lille ekstra til mobilen din!

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!