Onsdag Oktober 25 2017

Snart kommer nye iPad-modeller: Les mer om spesifikasjoner og forbedringer

10 7, 2014 av · Legg igjen en kommentar 

Ifølge flere kilder planlegger Apple å lansere den nyeste iPad-utgaven neste uke. 

Slik blir iPad Air 2?

Slik kunne de nye iPad-modellene se ut?

 

En del kilder har skrevet at nye iPad-modeller blir lansert den 21. oktober, men Re/code, samt en del andre teknonettsider, forteller nå at de nye iPad-versjonene blir presentert en uke tidligere – den 16. oktober.  Derfor forventes det at Apple vil presentere oppdaterte versjoner av iPad Air og iPad mini Retina neste uke, og de vil sannsynligvis komme med en bedre prosessor, Apple A8-brikkesett og fingeravtrykksleser (Touch ID), teknologien som har vært tilgjengelig i iPhone-modeller siden 5S-utgaven.

I tillegg forventer mange at den nyeste versjonen av OS X, Yosemite, endelig lanseres den 16. oktober, sammen med nye iPad-modeller, og det er mulig at operativsystemet vil komme med nye, ultratynne iMac-er med Retina-skjermer. Likevel, forteller flere Apple-rykter at en 12,9-tommers versjon av iPad kunne kjøre et operativsystem som integrerer OS X og iOS.

 

Apples nye iPad-modeller: Design og nye funksjoner

 

Inntil nå har iPad-modeller kun vært tilgjengelige i et monokromatisk fargevalg, men det er mye snakk om en gylden “sminke” som vil gjør at enhetene ligner mer på selskapets nyeste smarttelefoner – iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som kommer i tre farger. Nye versjoner av Apples nettbrett kunne nemlig komme med bakdekselet av metall som vil komme i en gylden versjon, sammen med sølv og grå versjoner som allerede er tilgjengelige i iPad Air-modeller. Når det gjelder utseende, blir det ikke en overraskelse dersom iPad-modellene får litt mer avrundede kanter, slik at de ligner enda mer på iPhone 6-utgavene.

 

En skjult kode i iOS 8.1 beta viser at iPad-modellene kunne la brukere betale, takket være Apple Pay-funksjonen som ble presentert med iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Derfor er det veldig sannsynlig at vi får se både fingeravtrykksleser og en løsning til mobilbetaling i nyeste iPad-modellene.

 

Hva synes du om kommende iPad-modellene? Blir de ikke flotte?

Vi får se om en uke!

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!