Tirsdag August 15 2017

Topp 5 tekno-prognoser for 2015

12 30, 2014 av · Legg igjen en kommentar 

Mobilbetaling, kule gadgets, trådløs lading og mer – her er hva som venter oss i 2015!

Teknologi i 2015

I dag skriver vi om topp 5 prognoser for 2015 når det gjelder teknologi og tek-verden. Slik kunne neste året se ut…

#1 Trådløls lading blir brukt i mye større grad

 

Trådløs lading er realiteten allerede i dag, men mange mener at 2015 er året da trådløs lading blir mye mer populær, muligens mer enn vanlige måter å lade mobilen på (særlig når det gjelder flaggskip).

#2 Windows 10 vil revolusjonære markedet

 

Microsoft har ikke hatt det så strålende i fjor, og særlig i et par siste år – men Windows 10 kunne bli neste store ting! Det er veldig sannsynlig at Microsoft vil komme med masse endringer, både når det gjelder design og funksjonalitet – og vi har allerede skrevet om noen rykter om Windows 10.

#3 “Mobile first” – Smarttelefoner og nettbrett dominerer

 

Dette er en trend som allerede har begynt – og som ingen kan snu. I 2015 blir det enda mer viktig med mobilteknologi, mobilvennlige sider og portable enheter.

#4 Kroppsnær teknologi og gadgets blir enda viktigere og mer avanserte

 

Google glass, smartklokker, droner og selvkjørende biler – det har vi allerede sett i 2014, men neste år blir disse mer avanserte og mer populære. Det blir interessant å se hvordan slik teknologi vil forandre livene våre og måter vi kommuniserer på.

#5 Mobilbetaling og betaling via sosiale nettverk

 

Mobilbetaling blir sikkert mer populær, og det er ikke noen overraskelse fordi NFC-teknologien som gjør den mulig har vært tilgjengelig i flere år, og Apples nyeste iPhone- og iPad-utgaver støtter den. Det er i tillegg veldig sannsynlig at vi vil bruke sosiale nettverk til å få og sende penger 🙂 Snapchat har allerede lansert funksjonen i USA, og flere lekkasjer og rykter antyder på at Facebook forbereder en slik tjeneste.

Hva forventer du å se i 2015? Del gjerne i kommentarfeltet! 🙂

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!