Tirsdag Oktober 17 2017

Her er MyTrendyPhones foretrukne iPhone 7- og iPhone 7 Plus-deksler!

10 7, 2016 av · Legg igjen en kommentar 

For cirka en måned siden lanserte Apple sine nyeste smarttelefoner, iPhone 7 og iPhone 7 Plus – begge med kule, nye funksjoner og spennende design. Enhetene er tilgjengelige i gagatsvart og svart (i tillegg til gull, roségull og sølv), men selv om de ser både elegante og skinnende ut, er denne overflaten noe som faktisk ikke er i deres favør (i tillegg til den mye nevnte, manglende hodetelefonkontakten). Det har nemlig vist seg at gagatsvart-versjonen er mer utsatt for små riper, noe også Apple selv har bekreftet på sin offisielle nettside. Med andre ord betyr dette at du sannsynligvis kommer til å irritere deg over telefonens utseende etter en stund, på grunn av de små ripene som tilsynelatende er uunngåelige.

Du har kanskje allerede erfart at telefonen din kan bli skadet uansett hvor mange penger du investerer i kjøpet. Mister du den i bakken eller riper den opp ved et uhell slik at den ikke kan brukes lenger, er det allerede for sent – hvis du ikke bestiller en reparasjon, selvfølgelig. Dette koster ikke småpenger, dessverre. Heldigvis finnes det tilbehør der ute som kan hjelpe deg med å unngå slike kinkige situasjoner! Vi snakker selvfølgelig om iPhone 7- og iPhone 7 Plus-deksler. Her er noe av våre favoritter for øyeblikket, så sørg for å ta en titt på dem og se om du kunne tenke deg slik beskyttelse til din mobil!

Apples smarte batterideksel til iPhone 7

Svart batterideksel til iPhone 7

Her er et iPhone 7-deksel som både beskytter og lader mobiltelefonen din. Kult, ikke sant? Dekselet er tilgjengelig i svart og hvit farge, slik at du kan bestemme hva som passer best for deg. Det viktigste du bør vite om dette produktet er at det kan gi deg opptil 26 timers taletid og opptil 22 timer med Internett-bruk (4G LTE). I tillegg er det også kompatibelt med Lightning-tilbehør og er kort sagt et virkelig flott stykke tilbehør fra Cupertino-giganten.

Et tynt Puro 0.3 Ultra Slim-deksel til iPhone 7 Plus

Puro Slim deksel til iPhone 7 Plus

Dette dekselet gir kanskje ikke den aller beste beskyttelsen til telefonen din hvis den faller i bakken, men det vi liker med dette iPhone 7 Plus-dekselet er at det er superslankt og ikke gjør telefonen klumpete. I tillegg leveres det i en rekke farger som blå, svart, rosa og flere. Et annet pluss er at det har sin egen skjermbeskytter samt pusseklut, som betyr at også displayet på telefonen din er trygt – uten at du må investere i en beskyttelsesfilm i tillegg.

Hva med et Griffin iPhone 7 Survivor Summit-deksel?

Griffin Survivor Summit deksel til iPhone 7

Hvis du pleier å miste ting hele tiden, kan dette dekselet være akkurat det du trenger til din iPhone 7! Vi synes at navnet sier alt, rett og slett – ikke bare er det vann- og støtsikkert, men også kommer med en berørings-ID-kompatibel skjermbeskyttelse. Tro oss: Du får virkelig en allsidig beskyttelse av din mobil når du utstyrer den med dette robuste dekselet.

Et elegant VRS Design Dandy Layered lommebok-deksel til iPhone 7 PlusVRS Dandy deksel til iPhone 7 Plus

Med dette dekselet får du alt: eleganse, god beskyttelse og lommer til kort og penger. Produktet er laget av polykarbonat og polyuretan, og vil holde din iPhone 7 Plus skadefri. Dekselet er tilgjengelig i svart/vinrød utgave, så vel som vinrød og brun.

Hva med et JT Berlin Book Style lommebok-deksel til iPhone 7 i ekte lær?

JT Berlin deksel til iPhone 7

Her er et annet elegant lommebok-deksel som vil passe som hånd i hanske til din iPhone 7. Det er laget av ekte lær og kommer med to innvendige kortspor slik at du kan ha penger og kort på ett sted. I tillegg til et fint utseende, vil dette tilbehøret også gi smarttelefonen din beskyttelsen den trenger.

Et nesten usynlig Case-Mate iPhone 7 Plus Barely There-deksel

Case Mate deksel til iPhone 7 Plus

Vi tror at den alltid populære Case-Mate med sin Barely There-serie ikke vil skuffe deg denne gangen heller. Dette tynne, gjennomsiktige dekselet vil sikre at din iPhone 7 Plus forblir skade- og ripefri. Det motstandsdyktige anti-ripebelegget gjør at heller ikke selve produktet så lett får skader. Hvis du ønsker et virkelig nøytralt, men beskyttende tilbehør, anbefaler vi på det sterkeste at du tar dette produktet i betraktning.

Ovennevnte var kun noen av våre favoritter, men det finnes massevis av andre måter du kan beskytte din mobil på. Du er hjertlig velkommen til å besøke vår nettbutikk for å finne ditt favoritt! 🙂

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!