Onsdag September 13 2017

Vil du ha en billig iPhone uten abonnement?

01 16, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

iPhone er sikkert en av beste og mest populære mobiler, både i Norge og globalt. Men visste du at det finnes rimeligere, smartere måter å skaffe deg en iPhone uten abonnement?

Apple iPhone-utgaver

 

Noen av det mest populære på sidene våre, og noe de fleste av dere søkte på er “billig iPhone”. Derfor ønsket vi å skrive litt om en måte å kjøpe en iPhone til en bedre pris.

Fabrikkrenovert iPhone – Hva betyr det?

 

Når en iPhone ble fabrikkrenovert, betyr det at den har blitt testet grundig og rengjort. Dersom det var nødvendig å bytte ut én eller flere deler, ble det gjort med originale deler fra Apple, og på et autorisert sted. Alle fabrikkrenoverte iPhoner selges innpakket med originalt tilbehør, og du får 6-måneders garanti og 2-års reklamasjonsrett.

Hva med 6-måneders garanti og 2-års reklamaasjonsrett?

 

Dersom du har kjøpt en fabrikkrenovert iPhone hos oss, får du en 6-måneders garanti. Unntak er bare noen tilfeller, f.eks. når din iPhone ble fysisk skadet eller dersom du mistet den i vannet. 2-års reklamasjonsrett betyr at du har en mulighet å bevise at feilen har med iPhonen eller med en del å gjøre. Vi aksepterer alle fornuftige reklamasjoner.

Hvorfor kjøpe en fabrikkrenovert iPhone hos MyTrendyPhone

 

Dersom du vil kjøpe en iPhone uten abonnement til en best mulig pris, lønner det seg å bestille en fabrikkrenovert modell. Slik kan du kjøpe en fabrikkrenovert iPhone til en pris som er enda lavere enn prisen på en “vanlig” iPhone, som vi allerede tilbyr til en konkurransedyktig pris. På sidene våre finner du fabrikkrenovert iPhone 3GS, 4, 4S og 5C til beste priser.

P.S. Der kan du i tillegg sjekke andre ikke-fabrikkrenoverte modeller – iPhone 6 og 6 Plus inkludert. 😉

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!