Torsdag November 9 2017

WMC 2015: Samsung Galaxy S6, S6 Edge og HTC One M9

03 2, 2015 av · Legg igjen en kommentar 

Mobile World Congress 2015 har begynt i Barcelona og i dag skriver vi om årets mest ventede mobiler.

 

MWC 2015

 

Vi forventer mange nye, spennende overraskelser, gadgets, nettbrett og smarttelefoner i løpet av WMC 2015, men i dag skriver vi om mobilene de fleste har ventet spent på: Galaxy S6, samt Galaxy S6 Edge fra Samsung og One M9 fra HTC.

Samsung:
Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

 

 

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

 

 

Flere måneder har rykter sirkulert, og alle har ventet spent på neste Galaxy S-toppmodellen. Som noen av ryktene har pekt på, lanserte Samsung 2 toppmodeller: Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der Edge-utgaven kommer med en skjerm som buer ned på begge sider (noe som ligner på det de gjorde med Note 4 og Note Edge, der Edge-utgaven har en skjerm som buer ned på den høyre siden).

Den buede skjermen er den største forskjellen mellom de to toppmodellene, mens andre spesifikasjoner (bortsett fra batteri, størrelsen og vekt) er helt like: åttekjernet systembrikke, et 16 mpx hoved- og et 5 mpx frontkamera, samt internminne på 32, 64 eller 128 GB (avhengig av modellen). Samsung Galaxy S6 Edge er litt mindre, lettere og den har et litt sterkere, 2600 mAh, batteri enn den “vanlige” S6-modellen som har et batteri på 2550 mAh.

Den viktigste forskjellen mellom de to nyeste Galaxy S-modellene og deres forgjenger er at de ikke er vanntette, og det er ingen støtte for microSD-minnekort. Noe som kan være litt skuffende for noen av fans.

Samsung Pay

 

Samsung mobilbetaling

 

 

Sammen med de to flaggskipene, presenterte Samsung sin egen løsning for mobilbetaling: Samsung Pay, som blir lansert i USA i tredje kvartal og som skal konkurrere med Apple Pay. Samsung Pay skal kunne brukes med flere teknologier, som MST, NFC og strekkode – noe som kan være en viktig fordel.

HTC:
One M9 – arvtakeren til M8

 

HTC One M9 - Hima

 

 

HTC lanserte One M9, tredje modell i One-serien, og den heftige arvtakeren til One M8. Den kommer med flere forbedringer når det gjelder spesifikasjoner, og ingen overraskelser når det gjelder kjente utseende. HTC One M9 måler 144,6 x 69,7 x 9,6 mm og veier 157 gram, den har Qualcom Snapdragon 810-brikke, 3 GB RAM, et 2840 mAg batteri og 32 GB innebygget lagring med støtte for microSD-minnekort på opptil 128 GB. Når det gjelder kameraer, har flaggskipet et 20 mpx hoved- og et 4 mpx frontkamera, der begge har totonet LED-belysning.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!