Tirsdag Oktober 17 2017

Xperia Z2 deksler: Topp beskyttelse til toppmodellen

08 26, 2014 av · Legg igjen en kommentar 

En av de mest populære smarttelefonene på sidene våre er Sony Xperia Z2, så vi ønsket å skrive litt om de beste dekslene til den heftige toppmodellen.

 

Deksel til Xperia z2

#3 Xperia Z2 Kickstand Combo deksel

Xperia Z2 Combo deksel med kickstativ

Selv om Kickstand Combo deksel til Xperia Z2 er på tredje plass, er dette et kjempegodt deksel.

Fordelen ved dette dekselet er at det har et praktisk kick-stativ som er flott for mediavisning, og det består av et støtabsorberende silikonlag på innsiden og et ytre deksel laget i hardplast. Ulempen er at dekselet er litt tyngre og mer robust enn deksler som en del brukere foretrekker. Derfor er dette dekselet på tredje plass, men du kan lese mer om dekselet eller bestille det her dersom du liker slike deksler.

#2 Case-Mate Barely There deksel til Xperia Z2

 

Case-Mate Barely There til Xepria Z2

 

Barely There deksler fra Case-Mate er kjent for minimalistisk design og god kvalitet.  Dette dekselet  er laget for å beskytte din Xperia Z2 på en så diskret måte at du kunne glemme at det er på! Her kan du bestille et Barely There deksel og/eller lese mer om det.

#1 QuickSand Slim deksel til Xperia Z2

Xperia Z2 QuicSkand Slim deksel

 

 

Dagens vinner er QuickSand Slim deksel til Xperia Z2! QuickSand Slim er et sterkt og stilig deksel som beskytter din Xperia Z2 pålitelig, og gir deg et godt grep, takket være den praktiske teksturen. I tillegg sitter dekselet tett og legger minimalt med vekt til din Xperia, og derfor er nettopp dette dekselet på første plass.

 

Kanskje kunne hvert av de dekslene vi skrev om være på første plass, men vi måtte velge bare ett av dem…  Hvilket av de tre foretrekker du?

P.S. Her finner du vårt tilbud på Sony Xperia Z2 deksler. Vi tilbyr virkelig masse mobildeksler, så du sikkert finner et perfekt deksel for deg på sidene våre 🙂 Der finner du blant annet originalt Sony Xperia Z2 Stildekselstativ 😉

 

Bonus: Hvordan velge et godt deksel til din mobil?

 

Et godt mobildeksel bør være både sterkt og stilig, slik at det både beskytter og pynter opp din mobil! Smaken er jo forskjellig, men derfor tilbyr vi et bredt utvalg av pålitelige deksler – selv om de kommer i flere ulike varianter og ser forskjellige ut, er de alltid en god beskyttelse. Og det er noe som brukere setter pris på.

Si din mening

Fortell oss hva du synes...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved siden av kommentaren din, skaff deg en gravatar!