HJEM Om oss

Om oss

Om bloggen

Velkommen til den offisielle bloggen til MyTrendyPhone.no. Her kan du lese både nyttige og morsomme innlegg som dekker alle emner om teknologi, mobiltelefoner, nettbrett, men du kan også følge nyheter fra vår nettbutikk, informere deg om nyeste konkurranser og lese nyttige tips og triks som kan hjelpe deg få mest mulig ut av din smarttelefon eller ditt nettbrett.

Vi setter stor pris på mening av våre lesere og vårt hovedmotiv er at konversasjonen går i begge retninger – så ikke nål å dele din mening med oss i komentarfeltet eller spørre oss alt du ønsker å få vite. Vi gleder oss til å høre fra deg! 🙂

Litt om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone Norge er en nettbutikk som selger all slags tilbehør til mobiltelefoner, nettbrett, digitalkameraer, bærbare PC-er osv.

Hos oss kan du finne produkter av høyeste kvalitet – fra deksler og vesker til ulike typer batterier, både eksterne, strømbanks eller originale batterier, samt alt som trengs for reparasjon – reservedeler og verktøy. Vi har også et flott utvalg av Bluetooth tilbehør og minnekort. Ved siden av tilbehør, tilbyr vi profesjonell reparasjonstjeneste, smarttelefoner og nettbrett samt designverktøy for å lage ditt eget deksel til enkelte mobiler.